ضرورت استفاده از بیزینس کوچینگ (ناجی بزرگ کسب و کار)

Cartoon City Street Scene V2 کار کردن با یک کوچ یک تعامل عمیقا شخصی می باشد. و این نتیجه تعامل و حضور مستمر کوچ در فرایند بیزینس و کسب و کار شما است. بیزینس کوچ در تمامی مراحل و سختی ها در کنار شما حضور دارد، شرایط را می سنجد، روحیات شما را تحت نظر قرار می دهد و بهترین راه و روش تصمیم گیری را در اختیار شما قرار می دهد. حضور یک بیزینس کوچ می تواند موفقیت بلند مدت استارت آپ ها را بالا ببرد . یک مدیر کوچ می تواند کاری کند که دیگران به راحتی صحبت کنند و صریح ایده ها و افکارشان را نمایان کنند. اینجا میخواهم در مورد یکی از بزرگترین اشتباهات مدیران املاک صحبت کنم … می توان خیلی راحت درمورد اتفاقات پیش آمده در کلاس و اتفاقات حاشیه آن صحبت کرد و نیز با تجربیات کوچ اشنا شد. شخصی که کوج می­کند مانند مشاور به شما نسخه­ای ارائه نمی ­دهد بلکه در طول مسیر با مراجعه کننده پیش می­رود و در هنگام وجود موانع به او کمک می­کند تا راه خود را پیدا کند. زیرا به خوبی چهار چوب فعالیت را نمی دانند و از نقش کاتالیزور بودن این افراد آگاه نیستند.


این عوامل از ابزار های تشویق کننده برای رویکرد کوچینگ است. سوالات مدیر کوچ برای جمع آوری اطلاعات نیست بلکه او سوال می کند تا ایده ها و افکار جدیدی را به دست بیاورد و احساسات کارمندان را درک کند و بتواند انگیزه و تشویق برای آنان باشد تا کارمندان خود به راهکار مناسب برسند. بیزینس کوچ چشم انداز های جدیدی را وارد کار می کند و هیچ وقت برای انجام این کار وهمکاری با وی دیر نخواهد بود. و چگونه وارد ادبیات کسب و کار شده است، داستان درازی دارد که در این نوشته به آن پرداختیم. ویژگی های ابتدایی و پایه کوچینگ بر روی عملکرد ها تمرکز دارد و ویژگی تکامل یافته بر قدرت بخشیدن و محول کردن مسئولیت تاکید دارد. بیزینس کوچ با به چالش کشیدن صاحبان کسب و کار باعث می شود که افکار و ایده های جدید و کاربردی به ذهن مخاطبین خطور کند. زیرا این چالش ها زمان زیادی را از مدیران خواهد گرفت.


ممکن است برای خیلی از افراد پیش آمده باشد که چند ساعت مطالعه کرده باشند اما چیزی از مفهوم موضوع نفهمیده باشند. در این حالت هوشمندانه مطالعه می شود و برای آزمون ها از قبل آماده تر می گردد. خیر، تمامی کسب و کارها بخصوص کسب و کارهای کوچک و متوسط برای رشد و توسعه به یک مربی کسب و کار نیاز دارند. در ذیل نام بیزینس کوچینگ، %۲۵ کوچهایی بودند که خود را کوچ رهبری (Management coach) معرفی کردند، %۱۸ کوچ مدیران ارشد government mentor - %۱۶ کوچ سازمانی و %۳ کوچ کسبوکارهای کوچک. مدل کوچینگ اسکار یک مدل راهحل محور است که ابزار قوی در جلسات کوچینگی که عمدتاً روی راهحل متمرکز هستند به شمار میآید. نتایج حاصل از این تحقیق دو ویژگی مرتبط با سبک مدیریت کوچینگی را مشخص نمود. به بیان دیگر، در دنیای پیش روی ایشان، تغییر و تحول هوشمند ضرورتی انکار ناپذیر است، چیزی که تنها در سایه اصلاح و ارتقای سطح نگرش و استفاده تمرینات لایف کوچینگ مناسب از استعدادها و ظرفیت های درونی و بیرونی کسب و کارشان معنی پیدا می کند؛ در این راستا بیزینس کوچینگ بعنوان تسهیلگر فرآیند خودآگاهی و شکوفاسازی کسب و کار ضرورتی حیاتی بوده و حتی نقش برجسته تری نسبت به برخورداری از مشاوران سابقه دار را برای مدیران و رهبران کسب و کارها ایفا خواهد نمود. Publish h​as been cre ated  by GSA C on tent Gene​ra᠎to​r DEMO!


یک بیزینس کوچ شرایطی را فراهم می کند تا استارت آپ ها میزان پیشرفت خود را بررسی کنند و مشکلات موجود در خود و دیگران را بشناسند و به کمک و اصلاح بپردازند. کوچ کردن یک نوع از مدیریت است و رویکردی کاملا متمایز از شیوه های سنتی دستور دادن و کنترل کردن دیگران. 7- مدلی از آن الگویی باشید که توقع دارید دیگران باشند. پشتیبانی همیشگی و بررسی بازخورد ها از طریق کوچینگ که رشد و ارتقای حرفه ای ایجاد می کند. مسئولیت پذیری: یک بیزینس کوچ تلاش می کند تا تعادلی بین مسئولیت پذیری و آزادی ایجاد نماید و برای این کار با مشخص نمودن هدف ، پرسشگری، گوش دادن ، بازخورد دادن و مرور کردن نتایج به پیشرفت بیشتر کمک می کند. مربیان با ایجاد معیارهای کلیدی عملکرد (KPI) اهداف را دنبال میکنند تا بتوانند مسیر رسیدن را بسیار شفافسازی کنند. اگر ندارید که هیچ، اما اگر دارید ..میخواهم یکم بیشتر در مورد «تلهی سودآوری و شاخصهای کلیدی عملکرد» توضیح بدم.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *